Historik

Historien om Daugbjerg Maskiner ApS

Daugbjerg Maskiner ApS startede i marts 2009, i en baggård i Viborg. I starten var det salg af brugte entreprenørmaskiner, der drev firmaet. Daugbjerg Maskiner fik hurtigt behov for mere plads, så i november 2010 flyttede vi til Hjulmagervej 1 i Viborg.

September 2020 flyttede vi til ny location: Vognmagervej 21B. Nu kan vi med stolthed sige, at vi er med helt fremme i 1. række, væk fra baggården, klar til at møde vores kunders behov.

Vi blev importør af Hyundai entreprenørmaskiner 2012. Hyundai entreprenørmaskiner omfatter gravemaskiner, gummihjulslæssere, skid steer og minigravere. Hyundai er verdens 4. største producent af entreprenørmateriel, hvor kvalitet og service er helt i top.

I 2020 blev vi importør af det hollandske kvalitetsmærke Pitbull Loader, som er en unik minilæsser med fokus på sikkerhed, kvalitet og styrke. Det er kompakte og meget alsidige maskiner, som er perfekte til store opgaver i små områder.

Vi har også vores helt egne Daugbjerg sortergrabbe, et kvalitetsprodukt som har slået sig godt fast på det danske marked.

Salget af brugte entreprenørmaskiner fortsætter, så vi stadig kan tilbyde maskiner/materiel, der opfylder lige netop det behov den enkelte kunde måtte have, i alt lige fra teleskoplifte og rendegravere til personlifte og minilæssere.

Vi står altid til rådighed for eventuelle spørgsmål på tlf. 87 27 12 97 eller 24 86 75 00.

Scroll to Top