Hvem er vi?

Peter Daugbjerg

Indehaver / Salg

Erik Christensen

RESERVEDELE & UDSTYR/SERVICECHE

Carl Johan Andreasen

SERVICE/SUPPORT - PITBULL

Om Daugbjerg Maskiner

Daugbjerg Maskiner ApS startede i marts 2009, i en baggård i Viborg. I starten var det salg af brugte entreprenørmaskiner, der drev firmaet, men vi fik hurtigt behov for mere plads, så i november 2010 flyttede vi til Hjulmagervej 1 i Viborg. Fra september 2020 er vi at finde på Vognmagervej 21B. 

Vi blev importør af Hyundai entreprenørmaskiner 01.10.2012. Hyundai entreprenørmaskiner omfatter gravemaskiner, gummihjulslæssere, skid steer og minigravere. Hyundai er verdens 4. største producent af entreprenørmateriel, hvor kvalitet og service er helt i top.

Yderligere, er vi importør af hollandske Pitbull minilæssere, hollandske Knikmops minilæssere, de engelske maskintrailere fra JPM samt vores egne Daugbjerg sortergrabbe, som har slået sig godt fast på det danske marked.

Salget af brugte entreprenørmaskiner fortsætter, så vi stadig kan tilbyde maskiner/materiel, der opfylder lige netop det behov den enkelte kunde måtte have, i alt lige fra teleskoplifte og rendegravere til personlifte og minilæssere.

Du kan derudover køber redskabsbeslag, pallegafler, ophæng m.m. hos Daugbjerg maskiner.

Vi står altid til rådighed for eventuelle spørgsmål på tlf. 87 27 12 97 eller 24 86 75 00.

Scroll til toppen