Maskiner til både stort og småt

Stærke maskiner fra kendte brands

Styrke og kvalitet er det mest kendetegnende ved de maskiner, vi sælger. Og heldigvis har vi et stort og bredt sortiment, så vi kan tilbyde dig de bedst passende maskiner, uanset om det drejer sig om maskiner til små anlægs- eller graveopgaver eller store krævende entreprenørprojekter.

hyundai

Hyundai har et meget stort og bredt udvalg af maskiner til dine projekter. Her finder du maskiner på både hjul og larvefødder samt store og små gravskovle. Her finder du et rammende udvalg af entreprenørmaskiner i form af minilæssere, minigravere, midigravere, gravemaskiner, hjulgravere og gummigeder.

Se modellerne her >

Pitbull

Pitbull er ekspert i kompakte minilæssere – også kaldet kompaktlæssere. Vi har opdelt dem i 3 hovedgrupper, der dækker stort set alle ønsker i forhold til udstyr, pris og miljø. Vi forhandler minilæssere (kompaktlæssere) fra Pitbull i hele Skandinavien – både som diesel- og eldrevne modeller

Se de 3 hovedmodeller her >

Brugte maskiner

Vi får løbende gode brugte maskiner til rådighed, og som vi sælger til dem, der godt kan leve med en god, brugt maskine og derved sparer lidt penge.

Se vores aktuelle udvalg her >

Har du særlige ønsker eller krav til din næste entreprenørmaskine så kontakt os. Vi vil gøre alt for at finde en løsning, som du kan se fordelene i for dig. Med årtiers erfaring i markedet er vi gode til at finde den rigtige løsning, som du vil have glæde af i mange år.

© 2023 Copyright – All rights reserved

Kontakt

Vognmagervej 21B
8800 Viborg
Danmark

Cvr: 29818584

Telefon: +45 87 27 12 97
E-mail: post@pdsales.dk

Tilmeld nyhedsbrev