Letvægter løfter en palle fliser

Pitbull’s seneste model S minilæsser er på mange måder lidt af en nyskabelse i forhold til traditionelle minilæssere. Maskinen har nemlig et lavere tårn og en lidt større akselafstand, som giver en væsentligt højere lasteevne. Samtidig vejer den 2.300 kg, hvilket betyder at den kan køres på trailer.
Dermed er den helt ideel til for eksempel brolæggere, kommuner, anlægsgartnere, entreprenører mv, der skal flytte rundt på belægningssten og – fliser.
Maskinen løfter nemlig gladeligt en hel palle fliser, og flytter den derhen, hvor du gerne vil have den. Den fås i to udgaver – som en 45 kh maskine, der er på lager, og desuden i en 26 hk model, begge med en lidt længere akselafstand, hvilket øger stabiliteten og lasteevnen.
Desuden har maskinen naturligvis de samme dyder som mærkets andre modeller, nemlig god plads til fødderne, fantastisk udsyn, nem af- og påstigning, let adgang til service mv., og naturligvis i Pitbull’s vanlige høje kvalitet.

Daugbjerg Maskiner i Viborg er importør af de hollandske PITBULL minilæssere, der fås både som diesel og elektrisk, samt HYUNDAI entreprenørmaskiner, hvor man også kan få små som store gravemaskiner, både som diesel og i elektriske udgaver.
PITBULL-programmet og en elektrisk udgave af HYUNDAI på 8,5 tons, kan ses på dyrskuet i Roskilde den 31. maj til 2. juni. Så kom og besøg Daugbjerg Maskiners stand, der har nummer 70 på maskinudstillingsområdet.