Om os

En moderne importvirksomhed med næse for fremtidens efterspørgsel

Historiske nedslag

Siden marts måned i 2009 og til i dag er der sket en markant udvikling hos Daugbjerg Maskiner.

Virksomheden blev etableret i en baggård i Viborg. Det begyndte med salg af brugte entreprenørmaskiner, og da det allerede dengang ret hurtigt gav succes, blev der behov for mere plads. I november 2010 flyttede Daugbjerg Maskiner til Hjulmagervej 1, hvor der var plads nok – i hvert fald i næsten 10 år. I september 2020 rykkede firmaet videre til Hjulmagervej 21B med endnu bedre plads. Der arbejdes konstant på at blive den foretrukne importør af entreprenørmaskiner og udstyr bl.a. gennem vidensdeling og information på online-platforme.

Hyundai 25z-9ak kompakt gravemaskine der står i solen

Løbende tilpasning af faciliteter og forhandlernet

Daugbjerg Maskiner oplever en stor vækst, og vi tilpasser løbende vores fysiske faciliteter og forhandlernet, så vi kan servicere kunderne professionelt og trygt. Som kunde skal du have klar besked om alt i forbindelse med din bestilling og levering af dit efterspurgte udstyr. Vi bruger et nøje udbygget forhandlernet, der er tæt på dig og kan udføre service og foretage nødvendige reparationer hurtigst muligt og i den bedste kvalitet, så du kan holde din maskinpark kørende.

Maskiner og udstyr til krævende kunder

Hos Daugbjerg Maskiner er fokus på at tilbyde de bedste maskiner og udstyr til kunder indenfor landbrug, anlægsgartnere, entreprenører og fritidsbrug. Derfor stiller vi også store kvalitetskrav til os selv og til de produkter, vi forhandler.

Pitbull maskiner der holder på række foran garageporte