EN MODERNE IMPORTVIRKSOMHED MED NÆSE FOR FREMTIDENS EFTERSPØRGSEL

Historiske nedslag

Siden marts måned i 2009 og til i dag er der sket en markant udvikling hos Daugbjerg Maskiner.

Virksomheden blev etableret i en baggård i Viborg. Det begyndte med salg af brugte entreprenørmaskiner, og da det allerede dengang ret hurtigt gav succes, blev der behov for mere plads. I november 2010 flyttede Daugbjerg Maskiner til Hjulmagervej 1, hvor der var plads nok – i hvert fald i næsten 10 år. I september 2020 rykkede firmaet videre til Hjulmagervej 21B med endnu bedre plads. Der arbejdes konstant på at blive den foretrukne importør af entreprenørmaskiner og udstyr bl.a. gennem vidensdeling og information på online-platforme.

Løbende tilpasning af faciliteter og forhandlernet

Daugbjerg Maskiner oplever en stor vækst, og vi tilpasser løbende vores fysiske faciliteter og forhandlernet, så vi kan servicere kunderne professionelt og trygt. Som kunde skal du have klar besked om alt i forbindelse med din bestilling og levering af dit efterspurgte udstyr. Vi bruger et nøje udbygget forhandlernet, der er tæt på dig og kan udføre service og foretage nødvendige reparationer hurtigst muligt og i den bedste kvalitet, så du kan holde din maskinpark kørende.

Maskiner og udstyr til krævende kunder

Hos Daugbjerg Maskiner er fokus på at tilbyde de bedste maskiner og udstyr til kunder indenfor landbrug, anlægsgartnere, entreprenører og fritidsbrug. Derfor stiller vi også store kvalitetskrav til os selv og til de produkter, vi forhandler.

VI TILBYDER:

Hyundai maskiner

Vi importerer forskellige entreprenørmaskiner fra Hyundai – en af verdens førende producenter af netop denne type maskiner. Med deres brede sortiment kan vi tilbyde kunderne løsninger til alt fra små lette graveopgaver til store komplette anlægsprojekter.

Læs mere om Hyundai-maskinerne her

Pitbull maskiner

Vi er importør i hele Skandinavien af PITBULL minilæssere (eller kompaktlæssere, som vi helst kalder dem). Pitbull er blandt markedets stærkeste og mest stabile maskiner. Den kan løfte meget tunge læs uden at miste balancen. Den er beregnet til en stor bredde af arbejdsopgaver med håndtering af mange forskellige materialer – nærmest en schweizerkniv indenfor minlæssere.

Se maskinerne her

Tilbehør og ekstraudstyr

For at sikre en høj brugsværdi af maskinerne tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør og ekstraudstyr i form af grabbe, skovle, skrabere, gafler og andre redskaber til løsning af diverse arbejdsopgaver. Vi har et stort antal forskellige mærker og typer.

Find dit tilbehør, ekstraudstyr og beslag her

Brugte maskiner og udstyr

Og endelig så sælger vi brugte redskaber og maskiner. Vi har jævnligt flere emner til salg. Så vær hurtig og gør et godt køb.

Se vores aktuelle brugte entreprenørmaskiner her

Vi står altid til rådighed for eventuelle spørgsmål på tlf. 87 27 12 97 eller 24 86 75 00.

© 2023 Copyright – All rights reserved

Kontakt

Vognmagervej 21B
8800 Viborg
Danmark

Cvr: 29818584

Telefon: +45 87 27 12 97
E-mail: post@pdsales.dk

Tilmeld nyhedsbrev